Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Spot Smart WIFI Prime 5W ST RGB+CCT 345LM FST67802

Pretul in puncte: 91 point
20 Produs(e)
FST67802

91,00 LEI

Pret vechi: 129,00 LEI
Brand: Pulsar
PULSAR - Spot integrat control SMART TUYA Experimentează caracteristicile noilor dispozitive PULSAR, echipate cu tehnologia Tuya ! Tuya Smart a fost fondat pe principiul că orice este posibil: orice produs, orice caracteristici, orice viteză, orice capacități, orice model de afaceri....
+

PULSAR - Spot integrat control SMART TUYA

Experimentează caracteristicile noilor dispozitive PULSAR, echipate cu tehnologia Tuya !

Tuya Smart a fost fondat pe principiul că orice este posibil: orice produs, orice caracteristici, orice viteză, orice capacități, orice model de afaceri. Astfel, Tuya a devenit prima platformă IoT all-in-one adoptată de marea majoritate a producătorilor de echipamente SMART.

O singură aplicație care controlează toate dispozitivele.

Aplicația Tuya Smart, disponibilă gratuit pentru iOS și Android, permite conectarea și administrarea tuturor dispozitivelor SMART din locuința ta. Controlează iluminatul sau electrocasnicele, creează scenarii sau monitorizează rețeua electrică, integrează soluții de securitate și siguranță, toate dintr-o singură aplicație de pe telefonul mobil.

Descarcă aplicația

Descriere caracteristici

Spotul Smart vă permite iluminarea spațiilor și încăperilor, adaptat la nevoile dumneavoastră. Liniile sale fine pastrează un aspect clasic, fiind un corp de iluminat pretabil pentru orice aranjament decorativ. În acelasi timp, funcțiile sale avansate de control de pe telefonul mobil, vă permit alegerea nuanței de lumină dorite precum și setarea diferitelor scenarii de funcționare. Funcțiile sale avansate pot fi controlate de asemenea și prin intermediul telecomenzii care este livrată în echiparea standard.

  • Control funcții cu aplicația Tuya
  • Compatibilitate cu dispozitive care rulează iOS și Android
  • Nu necesită HUB central pentru setare în aplicația Tuya
  • Prevăzut cu Bluetooth pentru ușurință în procesul de inițializare
Alimentare:
220V
Brand:
Pulsar
Dimmabil:
Da
Finisaj:
Alb
Garantie:
12 luni
Nuanta lumina:
2700-6500K
Putere totala (W):
5W

Altii le-au salvat in Favorite

Bine de stiut

Cele mai bune alegeri